Tuesday, October 20, 2015

Iarasi mi s-a stricat telefonul mobil

Este evident ca in ziua de astazi toata lumea are un Smartphone, un IPhone, tableta sau IPad, una din ele sau cei mai norocosi mai multe din ele! 

Cu siguranta la un moment dat avem probleme tehnice cu aceasta aparatura de inalta tehnologie, iar atunci este bine sa apelam la specialisti, pentru a rezolva probleme aparute in timp cu aceste produse fara de care, haideti sa recunoaste, nu putem trai! Imi amintesc o problema cu a mea cartela de Cosmote, care s-a demazgnetizat!!! Trimiteam mesaje unor prietene, comunicam cu ele, cand, dintr-o data…zdrang! Semnal mort! Am zis ca nu se poate asa ceva! Trebuie sa scot cartela si sa revin…dar intamplarea face ca sa fi avut si eu ghinionul ca aceasta minunata cartela sa fie demagnetizata! Exact de ceea ce ma temeam! Au fost 2 zile in care am incercat sa rezolv aceasta situatie, insa pana la urma am ales un abonament, asa ca am spus ADIO,COSMOTE!

Dar sa revenim la subiectul de astazi! Imi amintesc ca atunci cand am “primit” telefonul meu (Samsung S3 Mini) era codat intr-o alta retea, iar pentru ca eu aveam o alta cartela, a fost nevoie sa merg la un service de telefoane pentru a-mi debloca telefonul. A durat ceva vreme, nu stiu de ce, insa m-am plictisit asteptand.

Cei de la iTool promit insa rapiditate si promptitudine in ceea ce priveste reparatiile telefoanelor, ofera servicii de calitate, piese originale (in cazul in care este nevoie sa inlocuiti vreo piesa), dar si garantie! Garantie care este importanta, indiferent de perioada sa!Te poti intoarce cu incredere, daca se mai intampla ceva cu telefonul tau care a fost in magazinul lor! Experienta lor si profesionalismul lor de peste 5 ani ii face diferiti de alte serice-uri,iar eu pot merge cu incredere la ei pentru ca sunt profesionalisti (asa cum am mentionat) si pentru ca stiu ca pot pleca multumita si increzatoare pentru ca mi-am lasat telefonul pe mana lor!

Monday, October 5, 2015

Primele impresii de la bordul unei nave de croazieraTin minte cand am plecat cu prietena mea in croaziera in jurul insulei grecesti Skiathos – a fost prima noastra croaziera impreuna si nu am stiut prea bine ce bagaje sa ne facem si cum sa ne descurcam. Dar, ca de fiecare data dupa ce pleci la drum si capeti putin mai multa experienta, dupa devii mai relaxat si stii dinainte micile trucuri care se pot dovedi foarte utile. Cateva ar fi urmatoarele: incearca sa iei la tine un pachet de sticky notes. Cu siguranta vei avea nevoie fie de niste schimburi in camera, fie de cateva prosoape in plus sau alte obiecte. Il vei gasi sigur foarte la indemana. Un alt sfat ar fi legat de bagaj. Incearca sa nu iei prea multe dupa tine, stiu ca prietena mea si-a luat prea multe si nu aveam loc nici macar cu geamantanul in dulap. Incearca sa iei doar strictul necesar, dar acela sa cuprinda un triplu sau dublu stecher. Vei vedea ca la cat de multe vei avea de incarcat, se va dovedi a fi extrem de util, mai ales daca esti un impatimit al camerei de filmat si al telefonului mobil (camerele de pe vasul de croaziera fiind deobicei prevazute cu o singura priza).
            In cazul in care sunteti mai multe persoane si doriti sa tineti legatura cat mai usor, poti lua cateva walkie-talkie-uri cu tine si iti va fi mai usor decat sa suni, in orice caz.
            Un lucru pe care nu l-am facut in timpul croazierei noastre si chiar am regretat a fost ca nu am luat parte la toate activitatile organizate de capitan si de echipaj. Capitanul mi s-a parut un om care a stiut sa intretina o atmosfera frumoasa, sa induca spiritul de echipa si competitie intre pasageri si sa fie un ghid excelent cand a venit vorba despre vreo poveste sau vreun scurt istoric in legatura cu fiecare loc vizitat.
            In continuare iti urez sa ai parte de o croaziera cat mai frumoasa si sa nu uiti sa faci o multime de poze – iarasi un lucru pe care noi am uitat sa il facem si acum regretam putin.