Wednesday, July 26, 2017

Tamplaria cu 7 camere a revolutionat piata in 2017

Ferestrele potrivite influenteaza foarte mult confortul din propria locuinta, insa cum modelele disponibile pe piata sunt foarte variate, numeroase persoane nu stiu catre care dintre acestea sa se orienteze. In schimb, niciodata nu se va da gres cu Salamander SL76 cu 7 camere, intrucat aceasta aduce o multime de avantaje fata de competitorii directi din clasa sa. Sistemul este foarte popular, avand latimea de 76 de mm, culoarea este albul clasic, astfel ca se poate adapta de minune la toate conditiile, insa un alt mare plus este faptul ca materialul se poate recicla in totalitate, iar pe aceasta cale este protejat mediul inconjurator.

Performante

Cele 7 camere asigurate de acest sistem asigura cele mai bune performante si tot confortul de care are nevoie cineva in locuinta sa. Cu alte cuvinte, este mult mai simplu, dar si mai economic sa se obtina si sa se pastreze o temperatura stabila, care sa nu fie influentata de valorile din exterior. Astfel, vara, aparatele de aer conditionat nu trebuie sa depuna un efort considerabil pentru a asigura la interior o temperatura de 22 de grade, in timp ce afara sunt peste 30 de grade. Totusi, cele mai mari economii vor fi obtinute in cursul iernii, intrucat aceste ferestre izoleaza foarte bine si vor tine frigul la distanta, iar pentru a incalzi locuinta, va fi depus un efort minim. De asemenea, si condensul se tine la distanta, astfel ca se previne mucegaiul pe pereti, dar si multe alte probleme.

Costuri accesibile


Un alt mare avantaj adus de Salamander SL76 cu 7 camere este raportul calitate – pret. Acestea din urma sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar performantele promise sunt nenumarate. Cu alte cuvinte, oricine isi permite un astfel de sistem, care promite o lunga durata de viata, timp in care se va prezenta in cele mai bune conditii.

No comments:

Post a Comment