Thursday, June 28, 2018

Ai nevoie de albume foto ca sa iti amintesti cu drag de momentele frumoase


Pentru ca botezul copilului tau sa iasa perfect trebuie sa tii cont de toate detaliile intrucat fiecare joaca un rol important si, bineinteles, cum iti doresti sa iti aduci aminte cu placere de aceste clipe, vei avea nevoie de un fotograf care sa surprinda totul. Nu este atat de usor sa il alegi pe cel mai bun, insa noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si idei de care poti tine cont.

Vezi forumurile
Un prim pas pe care il poti face este sa vezi forumurile si site-urile de specilitate intrucat aici utilizatorii care au mai avut de-a lua astfel de decizii isi exprima parerile si experientele de care au avut parte. In schimb, este important sa iti dai seama care sunt cele obiective intrucat oricum cei mai multi dintre clienti se plang, insa adesea fara motive intemeiate, ceea ce te-ar putea induce in eroare. Asadar, este usor sa gasesti cei mai buni fotografi pentru a te bucura de amintiri de neuitat de la ceremonie, insa poti avea parte si de albume foto dupa botez.

Uita-te dupa portofoliu
Portofoliul unui fotograf este mai mult decat o simpla carte de vizita, pentru ca aici sunt prezentate principalele proiecte la care acestia au participat, iar cum fiecare dispune de un blog sau un site personal, e foarte usor ca acestea sa fie descoperite. Bineinteles, te vor interesa cei care sunt profesionisti cu adevarat, in special in cazul botezurilor si pe aceasta cale poti observa ideile si viziunea abordata in cadrul ceremoniei pentru a determina daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Pregateste un buget corect
Se recomanda sa eviti din start cele mai mici preturi intrucat acesta este un semn al lipsei de experienta si nimeni nu isi doreste sa faca experimente in cazul botezului celor mici pentru ca riscurile sunt foarte mari. In schimb, se recomanda ca preturile sa fie corecte si direct proportionale cu munca desfasurata si calitatea serviciilor. Totusi, nici cel mai mare pret nu este justificat intotdeauna, asa ca ar trebui sa se gaseasca un echilibru.

Verifica aparatura
Tine cont si de aparatura folosita intrucat pe aceasta cale iti vei putea da seama daca fotografii sunt mai mult sau mai putin profesionisti intrucat cei mai bine pregatiti sunt nevoiti periodic sa investitii masive pentru a putea tine pasul cu trendurile si pentru a-i putea multumi pe cei mai pretentiosi clienti.

Pachete disponibile
Vezi si pachetele pe care le ai la dispozitie, pentru ca neaparat ai nevoie de albume foto dupa botez pentru ca aceasta este singura cale prin care iti vei putea aminti de acest eveniement peste ani si ani, iar daca vrei sa nu te trezesti cu surprize neplacute poti apela la fotograful Laur Gales.

No comments:

Post a Comment