Wednesday, February 6, 2019

Nu stiu daca sa mai schimb telefonul


Telefonul reprezinta una dintre cele mai de pret posesii din viata oricarei persoane, motiv pentru care cu totii ne dorim sa dispunem de modele de ultima generatie. In schimb, uneori chiar si telefoane lansate in urma cu cativa ani pot fi la fel de eficiente ca in prima zi, astfel incat sa nu fie justificata achizitionarea unui telefon nou. Totusi, o problema foarte comuna este reprezentata de spargerea accidentala a ecranului, motiv pentru care trebuie sa te interesezi cat va ajunge o astfel de operatiune.

Ai nimerit in locul potrivit
Unul dintre cele mai populare modele de telefoane la ora actuala este iPhone 7, iar cum un accident poate sa apara in cele mai neprevazute momente este bine de stiut ca pentru inlocuire display iPhone 7 ai nimerit in locul potrivit la PrestigeGSM. Acestia au o experienta foarte bogata in domeniu si opereaza cu sute de modele de telefoane.

Nu ai nevoie de bugete mari
De asemenea, nici nu este nevoie de bugete mari pentru aceasta procedura. Mai exact, pentru a schimba ecranul unui iPhone 7 pretul este de numai 300 de lei daca se foloseste un ecran OEM de cea mai buna calitate. Totusi, daca iti doresti neaparat un ecran original Apple, atunci pretul este de 450 de lei, tarif care oricum este cu mult sub media pietei, asa ca stii ca te afli pe maini bune la PrestigeGSM.

In cel mai scurt timp
Pentru ca lipsa timpului liber reprezinta o problema comuna in ziua de azi, nimeni nu isi doreste sa isi tina blocat telefonul pentru prea mult timp si sa astepte cateva zile pana cand acesta sa fie reparat. Astfel, la PrestigeGSM pentru inlocuire display iPhone 7 nu este nevoie de mai mult de 20 de minute.

Mai bine faci programare
Totodata, pentru a profita la maxim de timpul tau, ai ocazia de a-ti face programare atunci cand vrei sa faci aceasta operatiune, pentru a sti exact care este momentul la care sa mergi, fara sa fii nevoit sa astepti niciun minut in plus.

Serviciile sunt de cea mai buna calitate
De fiecare data cand ajungi la PrestigeGSM stii ca esti pe maini bune intrucat aici serviciile sunt de cea mai buna calitate, iar specialistii au o experienta foarte bogata in domeniu, astfel ca iPhone-ul tau va fi pe maini bune.

Pentru multe alte tipuri de telefoane
In schimb, serviciile nu se limiteaza numai la telefoanele din gama Apple, ci se poate inlocui ecranul pentru nenumarate alte modele, de la cele mai populare pana la cele mai putin cunoscute, motiv pentru care nu ai de ce sa eziti, ci poti oricand sa vezi cat te va costa aceasta procedura.

No comments:

Post a Comment