Monday, July 4, 2022

Auto Cobălcescu vă oferă servicii de revizii mecanice pentru Dacia și alte mărci auto

Dacă ați cumpărat recent o mașină și vreți să faceți o revizie pentru Dacia, vă așteptăm în service-ul Auto Cobălcescu pentru a beneficia de reparații de cea mai bună calitate, la noi. Din grijă pentru autoturismul tău, ne preocupă constant partea tehnică a acestuia, tocmai pentru a vă oferi siguranța și confortul de care aveți nevoie atunci când sunteți la volan sau chiar în calitate de pasager.

Astfel, vă oferim o gamă largă de servicii de bază, printre care cele de revizie, electrică, diagnoză, geometrie, schimb anvelope și alte operațiuni mecanice.

Revizia tehnică se face anual pentru o mașină sau așa cum este specificat în termenii contractului cu dealerul auto, iar costurile variază în funcție de problemele diagnosticate și de ce fel de piese trebuie înlocuite. În primul rând, o revizie tehnică presupune o analiză corectă a vehiculului corespunzător, din punct de vedere electronic și mecanic.

Este indicat să faceți revizia tehnică la timp – pentru a evita probleme – lanț de piese și mecanisme în care există un sistem nefuncționabil în parametri (motor, componente, suspensii).

Inspecția tehnică se realizează cu ajutorul sistemelor informatice și verificare mecanică/manuală în subansamblurile de direcție.

Prin urmare, aceste revizii sunt nu doar necesare, ci chiar obligatorii, dacă ne raportăm la faptul că trebuie să aveți tot timpul un ITP valabil în mapa cu documente. Astfel, dacă doriți să beneficiați de revizii pentru Dacia în cele mai bune service-uri auto din București, la Auto Cobălcescu vă așteaptă o echipă de mecanici bine pregătiți, gata să remedieze orice problemă pe care ați avea-o cu mașina.

Vă puteți pune toată încrederea în echipa noastră de profesioniști, dacă vreți să aveți parte de revizii de calitate pentru orice model de mașini Dacia. Ne recomandă profesionlismul, promptitudinea și calitatea lucrului bine făcut, acestea fiind principalele calități pentru care clienții noștri ne aleg serviciile.

În cele din urmă, facem precizarea că suntem la dispoziția ta, oferindu-ți tot sprijinul de care ai nevoie în cazul evenimentelor rutiere neplăcute și care sunt uneori inevitabile. Siguranța și timpul tău sunt importante și pentru noi, motiv pentru care am ales să vă oferim toate serviciile de care aveți nevoie într-un singur loc. În situația în care ai avut parte de evenimente rutiere neplăcute poți beneficia de tot ajutorul nostru în ceea ce privește contactul cu erviciul de poliție accidente ușoare pentru toate sectoarele din București. De asemenea, avem grijă să vă oferim consiliere pentru completarea constatului amiabil, precum și o constatare pentru daune în parteneriat cu majoritatea asiguratorilor

În concluzie, facem precizarea că oferim inclusiv reparații de caroserie multimarcă. Așadar, puteți miza pe noi indiferent de marca auto pe care o aveți, profesionalismul nostru va fi același.

No comments:

Post a Comment