Monday, October 5, 2015

Primele impresii de la bordul unei nave de croazieraTin minte cand am plecat cu prietena mea in croaziera in jurul insulei grecesti Skiathos – a fost prima noastra croaziera impreuna si nu am stiut prea bine ce bagaje sa ne facem si cum sa ne descurcam. Dar, ca de fiecare data dupa ce pleci la drum si capeti putin mai multa experienta, dupa devii mai relaxat si stii dinainte micile trucuri care se pot dovedi foarte utile. Cateva ar fi urmatoarele: incearca sa iei la tine un pachet de sticky notes. Cu siguranta vei avea nevoie fie de niste schimburi in camera, fie de cateva prosoape in plus sau alte obiecte. Il vei gasi sigur foarte la indemana. Un alt sfat ar fi legat de bagaj. Incearca sa nu iei prea multe dupa tine, stiu ca prietena mea si-a luat prea multe si nu aveam loc nici macar cu geamantanul in dulap. Incearca sa iei doar strictul necesar, dar acela sa cuprinda un triplu sau dublu stecher. Vei vedea ca la cat de multe vei avea de incarcat, se va dovedi a fi extrem de util, mai ales daca esti un impatimit al camerei de filmat si al telefonului mobil (camerele de pe vasul de croaziera fiind deobicei prevazute cu o singura priza).
            In cazul in care sunteti mai multe persoane si doriti sa tineti legatura cat mai usor, poti lua cateva walkie-talkie-uri cu tine si iti va fi mai usor decat sa suni, in orice caz.
            Un lucru pe care nu l-am facut in timpul croazierei noastre si chiar am regretat a fost ca nu am luat parte la toate activitatile organizate de capitan si de echipaj. Capitanul mi s-a parut un om care a stiut sa intretina o atmosfera frumoasa, sa induca spiritul de echipa si competitie intre pasageri si sa fie un ghid excelent cand a venit vorba despre vreo poveste sau vreun scurt istoric in legatura cu fiecare loc vizitat.
            In continuare iti urez sa ai parte de o croaziera cat mai frumoasa si sa nu uiti sa faci o multime de poze – iarasi un lucru pe care noi am uitat sa il facem si acum regretam putin.

No comments:

Post a Comment