Tuesday, October 20, 2015

Iarasi mi s-a stricat telefonul mobil

Este evident ca in ziua de astazi toata lumea are un Smartphone, un IPhone, tableta sau IPad, una din ele sau cei mai norocosi mai multe din ele! 

Cu siguranta la un moment dat avem probleme tehnice cu aceasta aparatura de inalta tehnologie, iar atunci este bine sa apelam la specialisti, pentru a rezolva probleme aparute in timp cu aceste produse fara de care, haideti sa recunoaste, nu putem trai! Imi amintesc o problema cu a mea cartela de Cosmote, care s-a demazgnetizat!!! Trimiteam mesaje unor prietene, comunicam cu ele, cand, dintr-o data…zdrang! Semnal mort! Am zis ca nu se poate asa ceva! Trebuie sa scot cartela si sa revin…dar intamplarea face ca sa fi avut si eu ghinionul ca aceasta minunata cartela sa fie demagnetizata! Exact de ceea ce ma temeam! Au fost 2 zile in care am incercat sa rezolv aceasta situatie, insa pana la urma am ales un abonament, asa ca am spus ADIO,COSMOTE!

Dar sa revenim la subiectul de astazi! Imi amintesc ca atunci cand am “primit” telefonul meu (Samsung S3 Mini) era codat intr-o alta retea, iar pentru ca eu aveam o alta cartela, a fost nevoie sa merg la un service de telefoane pentru a-mi debloca telefonul. A durat ceva vreme, nu stiu de ce, insa m-am plictisit asteptand.

Cei de la iTool promit insa rapiditate si promptitudine in ceea ce priveste reparatiile telefoanelor, ofera servicii de calitate, piese originale (in cazul in care este nevoie sa inlocuiti vreo piesa), dar si garantie! Garantie care este importanta, indiferent de perioada sa!Te poti intoarce cu incredere, daca se mai intampla ceva cu telefonul tau care a fost in magazinul lor! Experienta lor si profesionalismul lor de peste 5 ani ii face diferiti de alte serice-uri,iar eu pot merge cu incredere la ei pentru ca sunt profesionalisti (asa cum am mentionat) si pentru ca stiu ca pot pleca multumita si increzatoare pentru ca mi-am lasat telefonul pe mana lor!

No comments:

Post a Comment