Saturday, November 7, 2015

Ceas pentru spionaj? Va spun eu unde am gasit asa cevaO camera spion este o camera ascunsa ce are menirea de a filma sau captura imagini intr-un mod cat mai discret. Aceste dispozitive sunt in general foarte mici si usor de ascuns - cum este de exemplu un ceas pentru spionaj. Acestea pot fi utilizate in mai multe scopuri, precum protejarea bunurilor din locuinta, autoturism, garaj si multe altele, fiind achizitionate de unii pentru ca sunt potrivite pentru farse.

Astfel, o camera spion poate fi mult mai eficienta decat o camera auto obisnuita, in special datorita faptului ca nu este vizibila, astfel incat cei cu care intri in conflict nu observa ca nu sunt filmati. Camerele auto sunt disponibile in marimi, obiecte, culori, calitate si preturi diferite si pot fi achizitionate din diferite magazine, fie online, fie cele fizice.

In timp ce aceste camere pot face diferenta in multe situatii periculoase, in unele tari din Europa si din lume, poate fi ilegal sa filmezi un individ fara ca acesta sa isi dea acordul.

Tipuri de camere auto
In ziua de azi, aceste camere pot fi incorporate in orice obiect, incluzand pixuri, brichete, detectoare de fum, gauri pentru suruburi etc. Tocmai varietatea din care cumparatorii pot alege, face ca achizitia unui astfel de dispozitiv sa fie foarte dificila, fiecare dintre ele avand plusuri si minusuri.

Preturile si calitatea camerelor difera in functie de proprietatile pe care le intruchipeaza. Astfel, cele mai performante dintre ele pot avea senzori de miscare, adica sa porneasca atunci cand este detectata o miscare. Un alt plus este ca o camera auto sa aiba vizibilitate buna pe timp de noapte, deoarece multe probleme pot aparea dupa lasarea intunericului. Este de preferat ca dispozitivele sa poata inregistra perioade mari de timp, sa aiba wireless, pentru a fi mai usor de utilizat si de vizionat materialul filmat. Si bineinteles, unul dintre cele mai importante aspecte este ca acestea sa poata fi deghizate in lucruri cat mai banale, pentru a nu atrage atentia.
No comments:

Post a Comment