Thursday, December 10, 2015

Te-ai gandit vreodata ca poti lucra in Romania cu un salariu lunar de peste 1000 euro?Te-ai gandit vreodata ca poti lucra in Romania cu un salariu lunar de peste 1000 euro ? Probabil ca nu deoarece multe persoane cred ca acest lucru este posibil doar daca lucrezi in domeniul IT sau alte domenii mult mai complexe si complicate. Ei bine, de currant a evoluat in Romania un domeniu diferit si, desi acesta ofera multe beneficii pentru angajate, a fost des criticat de presa. Multe persoane au in prezent o parere negative cand vine vorba de videochat si, din pacate, aceasta perere se distribuie la foarte multe persoane. Din fericire, in ultimul timp, s-au deschis multe studiouri de videochat in Iasi care lucreaza absolut legat si ofera angajatelor sau angajatilor carte de munca, bonusuri consistente, un salariu mare si flexibilitatea programului.

Fie ca esti studenta sau deja lucrezi la o firma, studiourile de videochat ofera multe beneficii pentru angajati. Aici iti poti face o familie si poti cunoaste multe persoane deosebite care lucreaza deja in acest domeniu si poti beneficia de traininguri si cursuri menite sa te ajute. Nu cunosti o limba straina ? Nici o problema deoarece noi te putem ajuta ca sa aprofundezi un limbaj fundamental din domeniul videochatului si nu vei avea probleme atunci cand vei fi conectata la reteaua de videochat. Angajatele isi pot alege la inceput tarile in care vor activa si ramura din videochat (pentru adulti sau pentru tineri). Nu ai nimic de pierdut atat timp cand imaginea ta este protejata. Printre beneficiile oferite de noi se numara si o serie de bonusuri foarte consistente+un bonus de inceput de 400-500 euro. 

Daca esti interesata de un salariu lunar de peste 1000 euro (pentru inceput) ne poti contact ape siteurile dedicate studiourilor de videochat din Iasi. Ce mai astepti, gandeste-te la viitorul tau alaturi de noi. Poti castiga in maxim un an peste 5000 euro luna si poate 10.000 euro. Te asteptam, success !

No comments:

Post a Comment