Saturday, May 14, 2016

Colantari integrale masini



Colantarea integrala a masinilor este o modalitate tot mai des intalnita de personalizare auto, intrucat nu sunt impuse limite ale imaginatiei noastre, preturile sunt mult mai accesibile, in timp ce durata procedurii este de pana la cateva ore, in functie de dimensiunile autoturismului.

De ce sa optez pentru colantariintegrale masini?
In primul rand pentru ca pretul este de 4 ori mai mic decat vopsirea integrala a unui autoturism, in timp ce durata de executie de doar cateva ore este mult inferioara celor cateva zile necesare numai pentru uscarea vopselei. De asemenea, autocolantele folosite au rolul de protejare a vopselei originale, care este ascunsa de razele puternice ale soarelui, conditiile meteo nefavorabile si inevitabilele zgaraieturi din parcari.

Oricand va doriti, puteti renunta la autocolant si sa reveniti la vopseaua masinii, deoarece procedura nu este ireversibila. In plus, atunci cand apare o zgaraietura, este suficienta inlocuirea foliei doar pe elementul respectiv. Pentru economii importante de timp si de bani, puteti opta pentru colantari integrale masini, insa este esentiala apelarea doar la serviciile specialistilor in acest domeniu, ce pot asigura cea mai inalta calitate a lucrarilor efectuate.

Care sunt elementele demontate de pe autoturism pentru colantarea integrala?

Cele mai importante elemente precum oglinzile, farurile, stopurile, manerele portierelor, deoarece dupa ce acestea vor fi remontate, ele vor avea rolul de a masca orice imbinare a foliei, pentru un aspect mult mai placut.

Care sunt elementele ce nu pot fi colantate?

Exista si cateva elemente ce nu pot fi colantate, precum elementele dintr-un anumit tip de plastic, precum bandourile negre ale autoturismelor Volkswagen Golf IV, deoarece plasticul este poros si nu permite protejarea foliei. De asemenea, nu este permisa folierea autoturismelor care sunt foarte ruginite.

Durata procedurii

Pentru un autoturism obisnuit de clasa medie, procedura dureaza pana la 4 ore, iar in cazul SUV-urilor pana la 7 ore. In acelasi timp, se poate opta doar pentru colantarea partiala, iar durata medie este de circa un sfert de ora pentru fiecare element.

No comments:

Post a Comment