Sunday, July 31, 2016

Cum gasesti cazare ieftina in Craiova

Regimul hotelier este tot mai popular si se gaseste in majoritatea oraselor din tara, cu conditii foarte bune pentru oaspeti, ce pot indeplini gusturile tuturor. Astfel cine cauta cazare in Craiova la preturi foarte bune, nu mai trebuie sa se orienteze catre hotelurile sau pensiunile costisitoare, ci poate accesa e-stabil.ro si isi alege apartamentul potrivit, care indeplineste toate criteriile.
Preturi accesibile
Un mare avantaj al regimului hotelier este acela ca preturile sunt chiar si cu pana la 50% mai scazute la hoteluri, iar faptul ca pot fi cazate mai multe persoane intr-un apartament cu doua, trei sau patru camere, face ca tariful sa fie si mai mic. Oricine isi doreste sa aiba parte de spatiu suficient atunci cand se cazeaza undeva, insa de cele mai multe ori au la dispozitie cel mult 10 metri patrati. In schimb, acum totul se poate schimba cu ajutorul regimului hotelier, intrucat pana si cea mai mica garsoniera dispune de minim 30 de metri patrati.
Confort si conditii
Apartamentele disponibile in regim hotelier sunt similare cu cele in care locuim, astfel ca oaspetii se pot bucura de confort si conditii grozave. Nu lipsesc televizorul led si nici internetul wireless, pentru a putea fi la curent cu tot ce-i nou la orice ora si mai mult decat atat, iar toate facilitatile unui apartament sunt incluse in pret, fara taxe ascunse.
Mai multa distractie

Atunci cand un grup de 6 persoane cauta cazare in Craiova, de cele mai multe ori sunt nevoiti sa se cazeze in cate 3 camere diferite, care adesea nici macar nu sunt la acelasi etaj. In schimb, datorita regimului hotelier, acum acestia se pot caza in acelasi loc, fiind mult mai uniti, mai apropiati si pot desfasura orice activitate la comun. In plus, bucataria proprie este ideala pentru a gati mese gustoase si savuroase.

No comments:

Post a Comment