Tuesday, March 14, 2017

Copenhaga este un oras in care vei petrece clipe de neuitat

Vrei să petreci clipe de neuitat în Danemarca? Ia-ți acum biletele de avion spre Copenhaga, orașul pe care merită să îl vizitezi!
            Capitala Danemarcei, Copenhaga este un oraș dominat de optimism și frumusețe, fiind cunoscut ca un paradis al nordului. Zona cea mai vizitată din Scandinavia, Copenhaga este unul dintre cele mai scumpe orașe din lume având o populație de 1,8 milioane de locuitori.

            Este un oraș care se află pe 2 insule, foarte elegant: deși nu prea a fost promovat în circuitele turistice, acesta se promovează singur datorită atracțiilor care sunt prezente aici. Odată luată decizia de a vizita acest oraș, cel mai bine ar fi să faci acest lucru în perioada mai - septembrie pentru că iernile sunt geroase. Având o climă temperat maritimă verile în Copenhaga sunt răcoroase și pe placul celor care fug de temperaturile prea ridicate. Dacă ajungi în perioada menționată, e bine de știut că vei putea participa la evenimente sau festivaluri cum ar fi: Festivalul de Jazz, Carnavalul Orașului sau Festivalul Golden Ages.
            Orașul îmbină trecutul cu prezentul în mod perfect prin combinarea arhitecturii clădirilor vechi cu cele moderne. Aici vei observa imediat respectul pe care îl au cetățenii pentru natură, monarhie și curățenie.
            Deși este o metropolă aglomerată cu atmosfera pitorească, în Copenhaga, vei găsi multe clădiri a căror ziduri si acoperișuri sunt viu colorate și zone pietonale foarte mari. Cei mai mulți oamenii preferă să meargă cu bicicleta pentru a avea grijă de mediul înconjurător.
            Ai posibilitatea de a merge în mall-uri, restaurante, cluburi sau baruri, iar dacă ești un împătimit al shopping-ului, ai posibilitatea de a face acest lucru întrucât vei cunoaște ce înseamnă străzile de shopping. În centrul orașului, vei găsi cel mai frumos parc ce se întinde pe o suprafață mare, cât și cel mai mare parc de distracții din țară ce are foarte multe roller coastere.

            Dacă ai optat pentru un sejur aici, cu siguranță nu vei regreta și vei fi pe deplin încântat de destinația aleasă!

No comments:

Post a Comment