Sunday, March 12, 2017

De unde putem cumpara ochelari spion la preturi mici ?Ochelarii spion reprezinta gadgetul preferat al celor pasionati de filmele de actiune si acum au ocazia sa ii achizitioneze la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Ochelarii sunt aparent obisnuiti, insa au o camera incorporata ce poate inregistra la rezolutii foarte bune, intr-un mod discret, fara ca cei din jur sa suspecteze ceva. In plus, un mare avantaj al acestora este faptul ca se inregistreaza ceea ce vede utilizatorul, fiind asadar foarte usor de utilizat. 

Functii importante

Pe langa faptul ca inregistreaza video si audio la o calitate foarte buna, iar filmarea este una foarte
discreta, aceste dispozitive suporta si montarea unui card microSD pentru a suplimenta spatiul de stocare. De asemenea, capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa in majoritatea cazurilor poate sa functioneze non stop pana la trei ore, in timp ce pentru incarcarea completa sunt suficiente doua ore.

Usor de folosit

Un mare avantaj al ochelarilor spion este faptul ca sunt foarte usor de folosit, avand un singur buton pentru pornirea si oprirea camerei si inca unul pentru a incepe sau a opri inregistrarea. Nu trebuie omis nici modul foto, prin care pot fi realizate fotografii intr-un mod discret, formatul standard fiind jpg, astfel ca acestea pot fi urmarite pe orice dispozitiv, de la telefon, la laptop sau tableta. Pachetul este unul complet si cuprinde tot ceea ce au nevoie utilizatorii, de la ochelarii propriu zisi la cablul USB pentru incarcare si transferare a fisierelor, un toc, laveta pentru lentile, dar si manualul de utilizare prin care pot fi descoperite toate functiile dispozitivului.

Unde se gasesc?

Astfel de gadgeturi se gasesc in cadrul magazinului online iUni, unde preturile sunt foarte bune, iar clientii care isi doresc sa testeze dispozitivele inainte de a le cumpara, au ocazia de a o face in showroom-ul din Bucuresti.

No comments:

Post a Comment