Wednesday, June 7, 2017

U8 este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piataIn ziua de azi ne putem bucura de o multime de avantaje aduse de evolutia tehnologica, inclusiv de gadgeturi care mai de care mai inedite, menite sa ne usureze anumite etape ale vietii, acestea fiind accesibile la preturi foarte bune. De pe lista de achizitii nu are cum sa lipseasca un smarwatch u8 la iUni, deoarece aceste dispozitive sunt folositoare intr-o multime de situatii in special pentru ca face ca vorbitul la telefon sa fie mult mai confortabil. 

La incheietura mainii

Un ceas inteligent se conecteaza la smartphone prin Bluetooth, unde este transferata agenda, in timp ce apelurile sunt foarte usor de initiat sau preluat si este oferita si posibilitatea de a citi mesajele sau notificarile venite de pe retelele de socializare. In plus, toate functiile incorporate de un smartwatch u8 sunt accesibile prin intermediul ecranului touchscreen, iar capacitatea bateriei de 400 mAh este suficienta pentru a asigura o autonomie de pana la 4 zile, in functie de intensitatea cu care este folosit.

Pentru sportivi


Persoanele pasionate de sport trebuie sa achizitioneze un smartwatch u8 la iUni deoarece prin intermediul functiilor incorporate, cu siguranta, isi vor imbunatati performantele. Pedometru, vitezometru, termometru, altimetru, barometru sau monitorizarea somnului, fiecare dintre acestea se vor dovedi a fi foarte utile.

De unde cumparam?

iUni reprezinta locul ideal de unde pot fi achizitionate astfel de dispozitive, in primul rand pentru ca gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile si preferintele fiecarui client, dar si pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, se asigura si livrare gratuita la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei, insa clientii au ocazia si de a testa produsele direct in showroom-ul din Bucuresti, pentru a fi siguri ca vor face cea mai buna alegere, iar in cazul in care se razgandesc, pot face retur in 10 zile.

No comments:

Post a Comment