Sunday, June 11, 2017

Verificarea pram este impusa de legeInstalatiile electrice trebuie adaptate la vremurile in care traim intrucat sunt folosite nenumarate dispozitive care in trecut nu existau, iar pentru a evita riscuri precum suprasolicitarea, operatiunea este esentiala. De asemenea, este important si ca la locul de munca sa fie asigurat un mediu sigur, lipsit de riscuri, motiv pentru care este nevoie periodic de o verificare Pram cu ProConstructo, procedura impusa de lege. Asadar, aceasta urmareste siguranta personalului care foloseste echipamentele electrice, iar in cazul in care sunt depistate probleme, acestea trebuie remediate inainte de toate. 

De ce este nevoie?

In primul rand pentru ca aceasta este singura modalitate prin care se poate asigura un mediu fara probleme, astfel incat angajatii sa nu aiba de suferit, insa nici bunurile din cladire. Procedura trebuie efectuata, conform legii, la fiecare sase luni, dar si mai devreme cand consumatorii considera necesitatea acesteia. Verificarea in sine nu este complicata si presupune efectuarea mai multor teste cu cateva aparate speciale, insa totul este efectuat de catre angajati bine pregatiti. Masurarea rezistentei de disperie a prizei de pamant, a continuitatii instalatiilor si nu numai, toate sunt esentiale pentru ca orice mediu sa fie sigur.

Cu alte cuvinte, cei care nu efectueaza o verificare Pram cu ProConstructo isi asuma niste riscuri mari si raspund pentru eventualele probleme aparute dupa expirarea termenului de valabilitate. De exemplu, o priza dintr-o locuinta ar trebui verificata la fiecare doi ani pentru a fi siguri ca aceasta functioneaza in conditii optime, insa aceeasi priza trebuie verificata anual sau chiar de doua ori pe an intr-un mediu unde reteaua este solicitata mai mult, precum la locul de munca.

Asadar, oricine locuieste in Bucuresti sau in localitatile din apropiere poate apela la serviciile celor de la ProConstructo, pentru a se bucura de calitate, profesionalism, angajati bine pregatiti, dar si de preturi accesibile pentru toate buzunarele.

No comments:

Post a Comment